ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DAIKIN

 

 

Τα προϊόντα της Daikin φημίζονται για την ενεργειακή τους απόδοση και τις εξελιγμένες δυνατότητες ελέγχου, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία inverter, που μειώνει την κατανάλωση ρεύματος έως και 30% σε σύγκριση με τις μονάδες χωρίς inverter. 

Κλιματισμός

 

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ

Ο κλιματισμός δεν ψύχει απλά τον αέρα, κάνει πολύ περισσότερα: προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας, καθαρού αέρα και υγρασίας, ακόμα και καθαρισμό του αέρα, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο.  Ωστόσο, το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας και η αυξανόμενη ανησυχία για το περιβάλλον σημαίνουν ότι και ο κλιματισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικός. Τα συστήματα κλιματισμού της Daikin με αντλία θερμότητας παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση "όλα σε ένα" για κορυφαία απόδοση και ενεργειακή αποδοτικότητα, ώστε να προστατεύεται το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε.

 

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΛΥΣΕΙΣ

Επειδή το κόστος της ενέργειας αυξάνεται, ο κλιματισμός πρέπει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικός. Οι κλιματιστικές μας μονάδες με αντλία θερμότητας είναι εξίσου αποδοτικές όσο και καλαίσθητες, με χειριστήρια σε κάθε δωμάτιο για εβδομαδιαίο προγραμματισμό και αισθητήρες παρουσίας για να περιορίζεται η κατανάλωση ενέργειας όταν δεν είναι κανείς στο σπίτι. 

 
 

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Η Daikin έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία σχεδιασμού για τις καλαίσθητες εσωτερικές της μονάδες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα επίτοιχων, επιδαπέδιων και χωνευτών μονάδων οροφής για κάθε διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου. Οι μονάδες λειτουργούν σχεδόν χωρίς να γίνονται αντιληπτές και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Τα ευέλικτα κλιματιστικά αντλίας θερμότητας της Daikin είναι ιδανικά, είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε το χτίζετε τώρα. Ανεξάρτητα από την ηλικία του ακινήτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα κλιματιστικά αντλίας θερμότητας της Daikin θα διαρκέσουν πολλά χρόνια και θα λειτουργούν αξιόπιστα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

 

Πλήρης γκάμα προϊόντων

Βελτιστοποιήστε το περιβάλλον διαβίωσής σας:
Βελτιστοποιήστε την ενεργειακή αποδοτικότητα και την ατμόσφαιρα μέσα στη νέα σας κατοικία με ένα ευέλικτο σύστημα κλιματισμού αντλίας θερμότητας της Daikin.
 

Η τεχνολογία Inverter της Daikin αποτελεί πραγματική καινοτομία στον τομέα του κλιματισμού. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή: τα inverter ρυθμίζουν την ισχύ που καταναλώνεται ανάλογα με τις πραγματικές απαιτήσεις - ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο! Αυτή η τεχνολογία προσφέρει δύο σαφή πλεονεκτήματα:

Άνεση: Το inverter αποδίδει το κόστος επένδυσης στο πολλαπλάσιο διότι παρέχει μεγαλύτερη άνεση. Τα συστήματα κλιματισμού με inverter ρυθμίζουν συνεχώς την ψυκτική και θερμαντική τους απόδοση ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου, βελτιώνοντας έτσι τα επίπεδα άνεσης. Το inverter μειώνει το χρόνο εκκίνησης του συστήματος, οπότε ο χώρος φθάνει ταχύτερα στην επιθυμητή θερμοκρασία. Μόλις επιτευχθεί η σωστή θερμοκρασία, το inverter διασφαλίζει ότι θα διατηρείται σταθερή.

Ενεργειακή αποδοτικότητα: Επειδή το inverter παρακολουθεί και προσαρμόζει τη θερμοκρασία του χώρου όποτε χρειάζεται, η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται κατά 30% σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα σταθερών στροφών.

 

 

 
Inverter technology_400px

 

 

 

FTX-GV

 

Χαρακτηριστικά προϊόντος

 • Αθόρυβη λειτουργία εσωτερικής μονάδας: Το κουμπί “silent”(Αθόρυβη λειτουργία) του τηλεχειριστηρίου μειώνει την ηχητική στάθμη λειτουργίας της εσωτερικής μονάδας κατά 3dBA
 • Η παροχή αέρα 3D συνδυάζει κατακόρυφη και οριζόντια αυτόματη κίνηση των πτερυγίων κυκλοφορώντας έτσι ένα ρεύμα θερμού ή δροσερού αέρα ακριβώς στις γωνίες ακόμη και μεγάλων χώρων.
 • Αθόρυβη λειτουργία εξωτερικής μονάδας: Το πλήκτρο "αθόρυβης λειτουργίας" στο τηλεχειριστήριο μειώνει το θόρυβο λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας κατά 3dBA εξασφαλίζοντας χαμηλά επίπεδα θορύβου ώστε να μην παρενοχλούνται οι περίοικοι.
 • Η οριζόντια αυτόματη παλινδρομική κίνηση κινεί τα πτερύγια εξαγωγής αριστερά και δεξιά για αποτελεσματική κατανομή αέρα και θερμοκρασίας σε όλο το δωμάτιο
 • H λειτουργία ''Home leave'' διατηρεί την θερμοκρασία εσωτερικού χώρου στο επίπεδο που έχετε επιλέξει κατά την απουσία σας, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια
 • Το πρόγραμμα λειτουργίας αφύγρανσης επιτρέπει τη μείωση των επιπέδων υγρασίας χωρίς διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του χώρου.
 • Ο αισθητήρας κίνησης εξοικονομεί ενέργεια σε άδειους χώρους: όταν το δωμάτιο είναι άδειο, η μονάδα περνά στο οικονομικό πρόγραμμα μετά από 20 λεπτά και τίθεται ξανά σε λειτουργία όταν κάποιο άτομο μπει στο δωμάτιο.
 • Η νυχτερινή λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια αποτρέποντας την υπερβολική ψύξη ή θέρμανση κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 • Online ελεγκτής (προαιρετικό): ελέγχετε την εσωτερική σας μονάδα από οποιαδήποτε τοποθεσία μέσω smartphone, φορητού υπολογιστή, Η/Υ, tablet ή οθόνης αφής

 

 

 

 

FTXS-K

 

Χαρακτηριστικά προϊόντος

 • Διακριτικός, μοντέρνος σχεδιασμός. Οι απαλές του καμπύλες ταιριάζουν όμορφα με τον τοίχο, με αποτέλεσμα μια καλαίσθητη παρουσία, η οποία ταιριάζει σε κάθε εσωτερική διακόσμηση.
 • Φινίρισμα σε ματ κρυσταλλικό λευκό υψηλής ποιότητας
 • Αθόρυβη λειτουργία: η λειτουργία της μονάδας δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Η στάθμη ηχητικής πίεσης φτάνει έως τα 19dBA !
 • Ιδανικό για εγκατάσταση σε υπνοδωμάτια (κατηγορία 20,25) και σε μεγαλύτερους χώρους κατοικιών ή σε χώρους με ιδιόμορφο σχήμα (κατηγορία 35,42,50)
 • Νέο σχέδιο τηλεχειριστηρίου και σε υψηλής ποιότητας ματ λευκό φινίρισμα ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην εσωτερική μονάδα
 • Online ελεγκτής (προαιρετικό): ελέγχετε την εσωτερική σας μονάδα από οποιαδήποτε τοποθεσία μέσω smartphone, φορητού υπολογιστή, Η/Υ, tablet ή οθόνης αφής
 • Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία αναμονής: ελαττώνει την κατανάλωση ρεύματος κατά περίπου 80 % κατά τη λειτουργία σε κατάσταση αναμονής. Εάν δεν εντοπιστούν άτομα για περισσότερο από 20 λεπτά, το σύστημα γυρίζει αυτόματα σε λειτουργία εξοικονόμησης ρεύματος.

 

 

Κάποιοι από τους

Πελάτες μας

 

 

Follow Us

Εγγραφή στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι