ΦωτοβολταϊκάΗ CLIMASYSTEM δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό και την κατασκευή φωτοβολταϊκών σε πάρκα και στέγες.

Η CLIMASYSTEM πιστεύει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και δεν τις βλέπει απλά, σαν μια ακόμα επιχειρηματική ευκαιρία. Πιστεύει ότι η πράσινη ενέργεια είναι το μέλλον του πλανήτη. Δε φιλοδοξεί και δεν είναι απλός εργολάβος φωτοβολταϊκών έργων, αλλά ουσιαστικός και υπεύθυνος ενεργειακός σύμβουλός.

Στο χώρο των φωτοβολταϊκών η εταιρεία μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2009 με υψηλούς στόχους, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της, άριστη ποιότητα, σταθερές τιμές απόδοσης των έργων σε KW, δίνοντας πάντα τις καλύτερες επενδυτικές λύσεις.

Πρόκειται για μια εταιρία με εξειδικευμένα συνεργεία και δυνατότητα κάλυψης όλης της κατασκευαστικής διαδικασίας μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης από τις χωματουργικές εργασίες μέχρι και την τελική σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Η CLIMASYSTEM αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό κάθε πιθανή εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, καθώς πρόκειται για μία επένδυση με χρόνο ζωής 20-25 ετών.

Η οικονομικοτεχνική μελέτη, που εκπονούν οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί μας, για τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι τεχνικά και επιστημονικά τεκμηριωμένη με στόχο πάντα την βελτιστοποίηση της απόδοσής σας.

Επίσης, η CLIMASYSTEM ως εισαγωγέας, αντιπρόσωπος και διακινητής προμηθεύει με φ/β προϊόντα άλλους εγκαταστάτες φ/β σταθμών και έχει τοποθετήσει δεκάδες αυτόνομα φ/β συστήματα σε εξοχικές κατοικίες σε όλη την Ελλάδα.

Καλέστε μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, με στόχο τη εκπόνηση της αποδοτικότερης μελέτης για το δικό σας φωτοβολταϊκό πάρκο ή στέγη πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Διαβάστε το 
ΦΕΚ με τις τρέχουσες τιμές της κιλοβατώρας, όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Κάποιοι από τους

Πελάτες μας

 

 

Follow Us

Εγγραφή στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι